vastebanen1 werkenleren1 flexwerken1 vrijwilligers-01 mas1 solliciteren1

Vacatures bij QuaRijn

Volg ons op Social Media

 facebooklinkedin

Werken en leren/stage

Volg je een opleiding en wil je bij QuaRijn stage lopen?

Stages BOL en Hbo of MaS

Binnen QuaRijn is er op de diverse locaties nog ruimte is voor enkele BOL-stagiaires gericht op zorg- en welzijn. Zoek je voor je BOL-opleiding dus nog een stageplek? Solliciteer dan hier. Je kunt dit formulier ook gebruiken wanneer je voor je Hbo-opleiding een stageplaats zoekt. 

Voor BBL-stagiaires hebben we helaas op dit moment geen werkplekken beschikbaar. Je kunt niet solliciteren bij QuaRijn wanneer je een opleiding wilt combineren met werken bij QuaRijn.

Kijk hier voor meer informatie over een maatschappelijke stage (MaS) of meld je gelijk voor een MaS aan?

Binnen drie maanden na de start van je stage moet je een positieve en recente (max. 6 maanden oud bij de start van je stage) Verklaring Omtrent Gedrag natuurlijke personen (VOG) inleveren bij QuaRijn. Het aanvraagformulier hiervoor krijg je meegestuurd met je stageovereenkomst. De kosten voor de VOG worden door QuaRijn vergoed.

 

Wijkleerbedrijf Zorg&Zo JES-gebied Veenendaal

QuaRijn is samen met Calibris en een aantal partners in de regio (VitrasCMD, Reinaerde, Welzijn Veenendaal en de Gemeente Veenendaal) een Wijkleerbedrijf gestart: Zorg&Zo JES-gebied Veenendaal. Via dit Wijkleerbedrijf kunnen leerlingen van het mbo ROC A12 in een zorgopleiding stage lopen en klusjes doen bij mensen die dit niet (meer) zelfstandig kunnen doen maar geen thuiszorgindicatie krijgen. Heb je interesse in zo'n stage of wil je meer informatie? MailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.dan. Je hoeft niet in het JES-gebied te wonen om mee te kunnen doen! 

Binnen drie maanden na de start van je stage moet je een positieve en recente (max. 6 maanden oud bij de start van je stage) Verklaring Omtrent Gedrag natuurlijke personen (VOG) inleveren bij QuaRijn. Het aanvraagformulier hiervoor krijg je meegestuurd met je stageovereenkomst. De kosten voor de VOG worden door QuaRijn vergoed.