vastebanen1 werkenleren1 flexwerken1 vrijwilligers-01 mas1 solliciteren1

Volg ons op Social Media

 facebooklinkedin

QuaRijn feliciteert TOPklas

Feest! Vorige week haalden negentien talenten hun diploma niveau 3 (vig3). Dat deden zij binnen 3 jaar in de TOPklas van QuaRijn. TOP staat voor Talent Ontwikkelen in de Praktijk. De praktijk is werken en leren bij QuaRijn. Divers en afwisselend omdat QuaRijn mensen met verschillende zorgvragen helpt: niet aangeboren hersenletsel, revalidatie, lichamelijke aandoeningen of mensen met dementie. Alle TOPklassers gaan aan de slag bij QuaRijn. Van harte gefeliciteerd!

Diplomering TOPklas2014

De TOPklassers met hun diploma. Eén TOPklasser kon helaas niet aanwezig zijn.

Flexibele Instroom Zorg 3 gedipomeerde collega's

Nog meer feest! Vorige week haalden ook drie collega's hun diploma niveau 3 (vig3). Dat deden zij binnen twee jaar via de Flexibele Instroom Zorg (FIZ) een project van het Leerwerkloket Utrecht en WSP Utrecht. Aan dit project doen diverse zorginstellingen in de regio. 

Van harte gefeliciteerd!

FIZ 2014

QuaRijn en scholen: opleiden in ouderenzorg

 

Zorgorganisatie QuaRijn, Christelijke Hogeschool Ede, Hoornbeeck College Amersfoort en ROC A12 Ede gaan in De Koekoek (Veenendaal) samen opleiden voor werk in de ouderenzorg. Hiervoor tekenden partijen vorige week een samenwerkingsovereenkomst. In het nieuwe gebouw De Koekoek biedt QuaRijn kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Door deze samenwerking komen er stage- en opleidingsplaatsen voor MBO’ers en HBO’ers die een opleiding Verpleegkunde volgen. De inzet van stagiaires komt bovenop de vaste basisbezetting van QuaRijnmedewerkers in De Koekoek. Meer informatie over De Koekoek: http://www.quarijn.nl/de-koekoek-veenendaal.

ondertekening samenwerkingsovereenkomst 2 

Ellis van der Leeden (Hoornbeeck College Amersfoort), Femmy Rave (ROC A12 Ede), Gerrit van der Heijden (Academie Gezondheidszorg Christelijke Hogeschool Ede) en Fred Busschers (QuaRijn) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst voor opleiden in De Koekoek