vastebanen1 werkenleren1 flexwerken1 vrijwilligers-01 mas1 solliciteren1

Vacatures bij QuaRijn

Volg ons op Social Media

 facebooklinkedin

Topvrijwilligers bij QuaRijn

 

 

Koninklijke onderscheiding vrijwilligster

Op 25 september werd onze vrijwilligster mevrouw Jo Kemp-Soeterbeek uit De Bilt benoemd tot Lid Prikbord - koninklijke onderscheiding 2in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen werden haar uitgereikt door burgemeester Gerritsen van De Bilt tijdens de opening van de nieuwe locatie van MENS, de Biltse organisatie voor maatschappelijke ondersteuning. Mevrouw Kemp werkt al heel lang in Het Zonnehuis als kerkvrijwilliger. Vrijwilligers zoals mevrouw Kemp, die zich jarenlang met veel plezier en toewijding inzetten voor onze cliënten en organisatie, zijn hun gewicht in goud waard!

 

Riet Bodde bij top-3 vrijwilligers Utrechtse Heuvelrug

Op 22 september heeft de gemeente Utrechtse Heuvelrug op de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst prijzen uitgereikt aan vrijwilligers, die zich onderscheiden door buitengewone verdiensten. QuaRijn had Riet Bodde (Beatrix), Laura Prins (dagcentrum Maarn) en het dagcentrum van Beatrix voorgedragen.

Riet Bodde eindigde bij de beste drie voor de individuele prijs, Pluim op de Hoed. Riet startte nieuwe activiteiten in Beatrix: een leesclub en mandala’s kleuren. Beide zijn een grooHRM Riet Boddet succes. De leesclub zorgt voor verbinding tussen de bewoners en de belangstelling voor het mandala’s kleuren is enorm. Ook werkt Riet in het winkeltje van Beatrix. Ze doet de bestellingen, vult de vakken en houdt de winkel schoon. Sinds kort heeft Riet zitting in de Centrale Vrijwilligersraad van QuaRijn. ‘Riet is geen eerste geworden, maar voor ons is ze dat wel en mét haar al onze vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de bewoners!’, vinden de medewerkers van Beatrix.                   Riet Bodde (2e van rechts)

 

 

 

 

 

Rabobankvrijwilligers in actie

Prikbord - Rabobankvrijwilligers

Jaarlijks krijgen medewerkers van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug een dag vrij om vrijwilligerswerk te doen. Op 23 september was een aantal van hen actief in het Ontmoetingscentrum Dementie (OC) in Amerongen. Samen met de bezoekers van het OC beschilderen ze een grote vaas, die een plekje krijgt in het nieuwe OC in Allemanswaard, dat begin november wordt geopend.

Ook op De Ridderhof staken medewerkers van de Rabobank de handen uit de mouwen. Op 9 oktober hielpen zij de bewoners bij het bloemschikken.