vastebanen1 werkenleren1 flexwerken1 vrijwilligers-01 mas1 solliciteren1

QuaRijn deelt Alzheimerevent met u

 

Het Alzheimerevent

Alzheimerevent

 

22 gediplomeerde Helpenden verkort traject rijker

gefeliciteerd gediplomeerden najaar 2013

QuaRijn feliciteert al haar medewerkers die dit najaar hun diploma haalden. Twaalf medewerkers haalden hun diploma Helpende (niveau 2). Dit deden ze binnen QuaRijn via een verkort traject: gedurende 16 weken, 1 dag per week les. Erna Laclé, opleidingsadviseur bij QuaRijn: "Deze medewerkers hebben al ervaring in de zorg op niveau 2, maar nog niet het diploma. Met het verkorte traject boden wij hun de mogelijkheid om in korte tijd te laten zien wat ze kunnen én dit af te sluiten met een landelijk erkend diploma."

Tien medewerkers haalden hun diploma Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie, een QuaRijnopleiding in samenwerking met STOC. Deze opleiding duurde 9 maanden met 13 lesdagen. Laclé: "De negen maanden zijn nodig omdat er vele vormen en fases zijn van dementie. Met als uitgangspunt praktijksituaties en de ervaring van deze medewerkers ontwikkelen zij zich in deze maanden tot expert en worden zij spil in de zorg van de cliënt. Bovendien zorgen we ervoor dat onze medewerkers goede gesprekspartners zijn voor cliënt, zijn of haar naaste(n), artsen en collega's."

20 TOPklassers gediplomeerd Helpende

2013-12-12 diplomering op niv 2

QuaRijn feliciteert de twintig TOPklassers die op donderdag 12 december hun diploma Helpende niveau 2 haalden. Zij zijn in september vorig jaar gestart met hun driejarige TOPklas opleiding tot niveau 3 Verzorgende IG. Dit diploma Helpende is daarmee een grote stap in het totale traject van drie jaar. TOPklas staat voor Talent Ontwikkelen in de Praktijk. Onze leerlingen leren intern bij QuaRijn en werken daarnaast gedurende de opleiding op verschillende afdelingen. In de zomer van 2014 zijn ze volwaardige Verzorgenden en kunnen ze direct aan de slag, vanzelfsprekend bij QuaRijn.